Juta - Praonica Rublja Šenkovec

Praonica rublja Juta osnovana je 2015. godine sa višegodišnjim iskustvom od ranije. Nudimo uslugu održavanje rublja za poslovne i privatne korisnike. Naši klijenti su hoteli, restorani, kafići, laboratoriji, frizerski i kozmetički saloni, male i veće tvrtke. Od samog početka otvaranja firme brojimo sve više zadovoljnih klijenata koji nam iz dana u dan poklanjaju svoje povjerenje. Praonica rublja Juta nudi kvalitetnu i inovativnu, a u isto vrijeme korisnu uslugu.

Po povoljnim cijenama nudimo pranje, sušenje i peglanje ručnika, stolnjaka, salveta, radna odjela, kute, patike, deke, poplune, jastuke, jakne, košulje, haljine, suknje i ostalo rublje. Nudimo i besplatnu dostavu za veće količine na zahtjev. Radimo na širem području Čakovca.

Zahvaljujući dugom iskustvu poznajemo sve detalje profesije te svakom angažmanu pristupamo profesionalno i povjerljivo. Opremljeni smo strojevima za pranje, glačanje i sušenje tvrtke Gorenje te upotrebljavamo i ekološka sredstva domaćih i europskih proizvođača. Bavimo se našim poslom jer ga volimo i radimo dobro, stoga nam prepustite svoje brige!

Naši korisnici su utvrdili da postoji financijska korist za vanjskim suradnicima kao što smo mi jer štedi novac. Omogućiti nama da peremo, sušimo i glačamo vaše rublje je isplativo i omogućit će vama i vašim zaposlenicima da se usredotočite na svoju osnovnu djelatnost. Nudimo pametna rješenja koja će zadovoljiti vaše potrebe za pranjem rublja. Usluga pranja rublja za preuzimanje i dostavu je brza, praktična i štedi vam vrijeme i novac.


Standardi naše praonice

Vaše rublje peremo u modernim i redovito servisiranim perilicama. Važno je napomenuti kako se svaka narudžba pere zasebno što garantira najveću moguću higijenu i kvalitetu. Svaka narudžba obrađuje se zasebno od narudžbi drugih klijenata.

Za pranje Vašeg rublja koristimo vrhunske deterdžente, omekšivače i aditive, odnosno sredstva za uklanjanje mrlja, koji garantiraju visok stupanj čistoće, a pritom održavaju kvalitetu tkanine i postojanost boja.


Naša vizija i misija

Cilj nam je kvalitetom i brzinom usluga pranja, glačanja i dostave rublja postići vaše zadovoljstvo i ono što je najbitnije, uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme kako biste ga kvalitetnije mogli iskoristili.


Modernim postupcima i tehnologijama koje primjenjujemo te pažnjom našeg stručnog osoblja s višegodišnjim iskustvom smanjujemo negativan utjecaj na okoliš istovremeno ne štedeći na kvaliteti usluge.


Za sve informacije slobodno nas nazovete +385 99 687 6538